Planet Philanthropy June 6-8, 2021

Planet Philanthropy June 6-8, 2021

2021 Conference Schedule

 

 

SCHEDULE FOR 2021 PLANET PHILANTHROPY

 

Saturday, June 5, 2021 

9:00 am – 4:00 pm       Pre-Conference Session – Capital Campaigns

9:00 am – 5:00 pm       Pre-Conference Session – CFRE Review

10:00 am – 3:00 pm    Sponsor and Exhibitor Set-up

Sunday, June 6, 2021

9:00 am – 12:00 pm    Pre-Conference Session – Capital Campaigns

1:00 pm – 6:00 pm      Conference Check-in Open

4:00 pm – 5:15 pm      Opening Plenary – Keynote Speaker Ryan Bell

5:30 pm – 7:00 pm      Opening Reception in Exhibit Hall 

Monday, June 7, 2021

7:00 am – 8:00 am       Conference Check-in Open / Continental Breakfast

8:00 am – 9:15 am       Plenary Session – Keynote Speaker Michael Balaoing

9:15 am – 9:30 am       Networking Break In Exhibit Hall – 15 Minutes

9:30 am – 10:45 am     Educational Sessions (6 tracks)

10:45 am – 11:05 am   Networking Break In Exhibit Hall – 20 Minutes

11:05 am – 12:20 pm   Educational Sessions (6 tracks)

12:20 pm – 12:40 pm   Networking Break In Exhibit Hall – 20 Minutes

12:40 pm – 2:00 pm     Plenary Session and Seated Lunch Keynote – Fundraising Pro Panel 

2:00 pm – 2:15 pm       Networking Break In Exhibit Hall – 15 Minutes

2:15 pm – 3:30 pm       Educational Sessions (6 tracks)

3:30 pm – 4:00 pm       Networking Break In Exhibit Hall – 30 Minutes with Snack

4:00 pm – 5:15 pm       Educational Sessions (6 tracks)

7:00 pm – 9:30 pm       Social Event (Sea World Wild Arctic Display) MUST PURCHASE A TICKET IN ADVANCE * Transportation is on your own  

Tuesday, June 8, 2021

7:30 am – 8:30 am        Plenary Session – Keynote Speaker Mike Geiger

8:45 am – 10:00 am      Educational Sessions (6 tracks)

10:00 am – 10:15 am    Networking Break In Exhibit Hall – 15 Minutes

10:15 am – 11:30 am    Educational Sessions (6 tracks)

11:30 am – 11:45 am    Networking Break In Exhibit Hall – 15 Minutes

11:45 am – 1:00 pm      Closing Plenary Session and Seated Lunch – Keynote Speaker Alice Ferris 

1:00 pm                          2021 Planet Philanthropy Concludes and Breakdown

Ignite your passion. Impact the world!

Get Involved
X
X
X